Ne hagyd ki a szerencsekerék játékunkat! Ugyanis nincs mit vesztened. Csupa pozitív dologgal halmoztuk el a kereket, már csak a szerencséden múlik mit pörgetsz.

E-mail címed és keresztneved megadása után, pörgesd meg a kereket a felugró ablakon. Az ablak csak ezen az oldalon jelenik meg, 30 percenként maximum 2×. Ha nem látod a kereket, az azt jelenti, hogy még nem telt el két megjelenés között 15 perc.

A keréken %-os és konkrét kedvezmény összegek vannak vegyesen. Pontosan ugyanannyi esély van, hogy bármelyiket kipörgesd. Minden mező nyer! Így érdemes mindenképp 1 percet szánni egy pörgetésre.


Nyertél! Szerencsés vagy!

Írd fel a kupon kódod és ne felejts el beváltani!

A kuponok beváltásának feltételei:

500Ft-os kupon, 6 500Ft feletti vásárlás esetén váltható be
1 000Ft-os kupon, 13 000Ft feletti vásárlás esetén váltható be
2 000Ft-os kupon, 26 000Ft feletti vásárlás esetén váltható be
5 000Ft-os kupon, 56 000Ft feletti vásárlás esetén váltható be

%-os kuponok az összeghatártól függetlenül beválthatók.
Ingyenes szállítás 20 000Ft felett váltható be.


A konkrét összegű nyeremény kupononok beváltásának feltételei a második oldalon találhatóak. Ne felejtsd el felírni a kuponkódot amit nyertél. Ha esetleg kicsit még kevernél a kedvezményeken, akkor van még egy esély, hogy több maradjon a zsebedben. Lecserélheted a meglevő kuponodat.


Nem tetszik a pörgetett összeg?

Nem akarjuk, hogy kedvezmény nélkül maradj!
Rendezd úgy, ahogy neked a legjobb!

  • Használd az eredeti kupon kódod.
  • Használd ezt a kuponkódot, amivel 3% kedvezményt kapsz: 3SZAZALEK
  • Vagy kérj ingyenes szállítást 20 000Ft felett: INGYENSZALLITAS

 

Nézzünk néhány példát, amikor érdemes elgondolkodni a cserén:

– nagyon peches vagy és csak 500 Ft-os kupont nyertél. Viszont a rendelésed 21.000 Ft. Cseréld le a kuponodat. Ha a 3%-os kedvezményt választod akkor 630 Ft kedvezményt kaphatsz. Viszont ennél is jobban jársz, ha az ingyen szállítást választod, mert az 999 Ft kedvezmény!

– még mindig nagyon peches vagy és még mindig egy 500 Ft-os kuponod van. Viszont vágysz egy új fürdőszobaablakra. Ennek az ára pl. 49.990 Ft Gyorsan cseréld le a kuponod. A 3%-os kedvezménnyel 1.500 Ft kedvezményhez juthatsz. Nem is kérdés, hogy ezt kell választani, hisz még az ingyenes szállításnál is jobb.

Lényeg, hogy pörgesd meg a kereket, írd fel a kuponod, válaszd ki mit szeretnél vásárolni és számolj! Ha az eredeti kuponnal jársz jobban akkor azt használd. Ha a 3%-ossal jársz jobban akkor azt használd, ha pedig az ingyen szállítás hagy többet a zsebedben, akkor azt a kuponkódot írd be a pénztárnál. Egy vásárlásnál csak az egyik kupont tudod felhasználni, így gondold át melyik legyen.