Amennyiben még nem győződtek meg róla, miért érdemes minket felkeresni, tekintsék meg kedves ügyfeleink véleményeit, legyenek idősek, fiatalok, számunkra minden ügyfél fontos.

Az adataik védelmében értékeléseiket névtelenül osztjuk meg weboldalunkon!

 

„Köszönetet szeretnék mondani Neked és az egész csapatnak az otthonomban elvégzett nyílászárók cseréjéért.
Tökéletesen meg vagyok elégedve mind az anyagminőséggel mind az elvégzett munkával is.
Örülök, hogy Titeket választottalak, mert nemcsak egy felkészült és segítőkész csapatot ismerhettem meg, hanem nagyszerű embereket is.
Üdvözlöm a srácokat is!”        

” Önök végezték lakásunk teljeskörű kül- és beltéri nyílászárók cseréjét.

Megköszönjük önöknek a precíz, hozzáértő szakmai munkájukat, segítőkész és alkalmazkodó munkavégzésüket.

Segítettek nekünk a kezdeti tervezésnél, az apró javítások mielőbbi zökkenőmentes megvalósításában.

Most már nincs más hátra, mint gyönyörködnünk a szép ajtó és ablakok látványában!

Köszönjük a együttműködést és további aktív, hatékony munkát kívánunk csapatuk minden tagjának. ”         

” Meg vagyunk elégedve!
Teljes nyílászáró cserére volt szükség debreceni lakásunkban.
Az irodai dolgozók kedvesek es türelmesek voltak, pedig rengeteg kérdésünk volt 
A beépítős fiúk gyorsan dolgoztak, egy nap alatt kész lett.
Még kulcstartót is kaptunk ajándékba. ”     

” Ügyfél orientált, korrekt ügyintézés, pontos felmérés, gyors és precíz beépítés, megbízható udvarias szakemberek !!! Csak ajánlani tudom !!! Nálam 5 csillagból 5! ” 

” 2022. Karácsony előtt megrendelt ajtót februárra ígérték, amit febr. 2-án be is szereltek. Pontos precíz munkát végeztek a szerelők. Mindent összetakarítottak, és elszállítottak utána. Nagyon meg vagyunk elégedve. Köszönjük. ”   

” Egy 50 éves tapasztalattal rendelkező német műanyagnyilászáró alapanyagából készült professzionális nyílászárók gyártó üzeme. Korrekt kiszolgálás, rövid gyártási határidő. Ingyenes felmérés, egyedi méretek. Rendkívül nagy díszpanel és színválaszték. 🙂
Egyedi kedvezményes árakért érdemes személyesen ellátogatni a bemutató terembe. 🙂 ”   

” Ők gyártják, és be is építik a nyílászárókat. A kivitelezést végzők udvariasak voltak, és minden esetben a megbeszélt időpontban érkeztek. Látszik, hogy értik a munkájukat. Az első ablak bontásánál azért szólni kellett, hogy figyelmesebben szedjék ki a régi ablakokat. A többi nyílászáró bontásánál már nagyobb figyelemmel jártak el, így kevesebb sérülést okoztak a kávákon. Összességében nagyon elégedettek vagyunk a munkájukkal, a megrendelő igényeihez való hozzáállásukkal.

Jó szívvel ajánljuk másoknak is, nem fognak csalódni bennük! ”   

” Nyílászárót cseréltettem Önökkel. Régi fa ablakokat cseréltek, műanyag fehér, 3 rétegű ablakokra, amelynek csodás hatása van.

Nem hallatszik az autók zaja, és a nyári szabadtéri rendezvények hangja is teljesen eltompult. Lehet nyugodtan aludni! Könnyű takarítani, nem sárgul be! ” 

” Maximálisan megvagyunk elégedve mindennel!

Minden vállalkozásnak így kéne működnie! ”   

” A házunkon végzett felújítás során az összes nyílászárót is cseréltük, amely magába foglalta HA Kereskedőház általi komplett kivitelezést: felmérés, bontás, beépítés, régi nyílászárók elszállítása. A türelmünk kifizetődött: esztétikailag is meg vagyunk elégedve az eredménnyel, a gázfogyasztásunk pedig jelentősen lecsökkent. ”