Amennyiben még nem győződtek meg róla, miért érdemes minket felkeresni, tekintsék meg kedves ügyfeleink véleményeit, legyenek idősek, fiatalok, számunkra minden ügyfél fontos.

Az adataik védelmében értékeléseiket névtelenül osztjuk meg weboldalunkon!

 

” Önök végezték lakásunk teljeskörű kül- és beltéri nyílászárók cseréjét.

Megköszönjük önöknek a precíz, hozzáértő szakmai munkájukat, segítőkész és alkalmazkodó munkavégzésüket.

Segítettek nekünk a kezdeti tervezésnél, az apró javítások mielőbbi zökkenőmentes megvalósításában.

Most már nincs más hátra, mint gyönyörködnünk a szép ajtó és ablakok látványában!

Köszönjük a együttműködést és további aktív, hatékony munkát kívánunk csapatuk minden tagjának. ”         

” Meg vagyunk elégedve!
Teljes nyílászáró cserére volt szükség debreceni lakásunkban.
Az irodai dolgozók kedvesek es türelmesek voltak, pedig rengeteg kérdésünk volt 
A beépítős fiúk gyorsan dolgoztak, egy nap alatt kész lett.
Még kulcstartót is kaptunk ajándékba. ”     

” Ügyfél orientált, korrekt ügyintézés, pontos felmérés, gyors és precíz beépítés, megbízható udvarias szakemberek !!! Csak ajánlani tudom !!! Nálam 5 csillagból 5! ” 

” 2022. Karácsony előtt megrendelt ajtót februárra ígérték, amit febr. 2-án be is szereltek. Pontos precíz munkát végeztek a szerelők. Mindent összetakarítottak, és elszállítottak utána. Nagyon meg vagyunk elégedve. Köszönjük. ”   

” Egy 50 éves tapasztalattal rendelkező német műanyagnyilászáró alapanyagából készült professzionális nyílászárók gyártó üzeme. Korrekt kiszolgálás, rövid gyártási határidő. Ingyenes felmérés, egyedi méretek. Rendkívül nagy díszpanel és színválaszték. 🙂
Egyedi kedvezményes árakért érdemes személyesen ellátogatni a bemutató terembe. 🙂 ”   

” Ők gyártják, és be is építik a nyílászárókat. A kivitelezést végzők udvariasak voltak, és minden esetben a megbeszélt időpontban érkeztek. Látszik, hogy értik a munkájukat. Az első ablak bontásánál azért szólni kellett, hogy figyelmesebben szedjék ki a régi ablakokat. A többi nyílászáró bontásánál már nagyobb figyelemmel jártak el, így kevesebb sérülést okoztak a kávákon. Összességében nagyon elégedettek vagyunk a munkájukkal, a megrendelő igényeihez való hozzáállásukkal.

Jó szívvel ajánljuk másoknak is, nem fognak csalódni bennük! ”   

” Nyílászárót cseréltettem Önökkel. Régi fa ablakokat cseréltek, műanyag fehér, 3 rétegű ablakokra, amelynek csodás hatása van.

Nem hallatszik az autók zaja, és a nyári szabadtéri rendezvények hangja is teljesen eltompult. Lehet nyugodtan aludni! Könnyű takarítani, nem sárgul be! ” 

” Maximálisan megvagyunk elégedve mindennel!

Minden vállalkozásnak így kéne működnie! ”   

” A házunkon végzett felújítás során az összes nyílászárót is cseréltük, amely magába foglalta HA Kereskedőház általi komplett kivitelezést: felmérés, bontás, beépítés, régi nyílászárók elszállítása. A türelmünk kifizetődött: esztétikailag is meg vagyunk elégedve az eredménnyel, a gázfogyasztásunk pedig jelentősen lecsökkent. ”