DECEUNINCK ELEGANT 

Komfort és biztonság

 

DECEUNINCK SZÍNKONFIGURÁTOR

Töltse le a DECEUNINCK aktuális katalógusát. A PDF katalógus segítségével mindössze néhány kattintással megtekintheti a DECEUNINCK ablakok és ajtók új arculatát!

DECEUNINCK fóliakínálat letöltése (pdf)

+ Ragasztott üveg technológia

A hőszigetelő üveg választható innovatív ragasztása biztosítja az extra méretű Deceuninck profilokból készült modern ablakok elengedhetetlen stabilitását.

+ Hangszigetelés

A Deceuninck profilokból gyártott ablakok zajvédelme a speciális hangszigetelt üveg következtében az 5. osztályt is eléri, így az otthon a béke oázisává válik.

+ Üveg beállítási mélysége

Az üveg 20 mm mélyen illeszkedik a keretbe, ez szavatolja a védelmet a páralecsapódás ellen, és így optimális a felületi hőmérséklet az üvegező lécek környékén.

+ Ellenállás az erőszakos betörés ellen

A Deceuninck profilokból gyártott ablakok és betörés-biztos szerelvények elérik a 2. betörés-ellenállási biztonsági osztályt (WK2). A belső kétsarkos üvegezőléc még nagyobb betörés-ellenállást biztosít.

+ Bejárati ajtók rengeteg előnnyel

A Deceuninck profilokból gyártott bejárati ajtók a legjobb hőszigetelő tulajdonságokkal bírnak, és rendkívül ellenállóak a szélsőséges terheléssel szemben. Az extra erős merevítések és a fém betétes szabadalmazott sarokkötések jóvoltából a bejárati ajtók rendkívül stabilak és teljesen funkcionálisak.

ENERGIAHATÉKONYSÁG

Üvegezés típusa Uw érték W/m2K Fűtőolaj fogyasztás 40 m2-re, Ablakfelület liter/év
1 réteg üvegezés 5,0 W/m2K 3100 liter/év
2 rétegű hőszigetelő üvegezés 2,5 W/m2K 1550 liter/év
Deceuninck profilokból gyártott ablak 2 rétegű üvegezéssel 1,2 W/m2K 756 liter/év
Deceuninck profilokból gyártott ablak 3 rétegű üvegezéssel 0,8 W/m2K 496 liter/év

Az U-érték meghatározása: Az U hőátbocsátási együttható jelzi azt az energiamennyiséget, amely óránként áthalad egy 1m2 nagyságú felületen, ha a hőmérséklet különbség az ablak belső és külső oldala között 1 Kelvin.

Minél kisebb az U-érték, annál jobb a hőszigetelés